RRETH NESH

ALBI MALL

Albi Mall vazhdon të mbetet vendi kryesor i brendeve të ndryshme botërore.

Albi Mall ka një reputacion të fortë si një destinacion i preferuar për blerjen, argëtimin dhe kalimin e kohës për banorët e Kosovës dhe vizitorët e huaj.

Me një hapësirë të gjerë dhe dizajn tërheqës, Albi Mall ofron një përvojë të përkryer të blerjeve me një gamë të gjerë dyqanesh, restorantesh, kafeterish dhe zona të argëtimit. Vizitorët kanë mundësinë të gjejnë produkte të ndryshme, duke filluar nga veshjet, kozmetika, elektronika, librat, produkte ushqimore, dhe shumë më tepër.

First slide
First slide
First slide
First slide
First slide

PUNTORË

1140

MISIONI

Albi Mall synon të ofrojë shërbime të shkëlqyera dhe të përshtatshme për konsumatorët. Duke u fokusuar në cilësinë e produkteve dhe shërbimeve të ofruara nga dyqanet dhe bizneset e tjera në qendër, Albi Mall siguron që vizitorët të kenë një përvojë të këndshme dhe të përshtatshme. Albi Mall punon vazhdimisht për të zgjeruar gamën e produkteve dhe shërbimeve të ofruara në qendër. Kjo përfshin sigurimin e një asortimenti të gjerë të produkteve, duke iu përshtatur kërkesave dhe preferencave të konsumatorëve në nivel botërorë.

VIZIONI

Sot, Albi Mall karakterizohet nga një seri elementësh që e bëjnë atë një qendër tregtare të suksesshme dhe tërheqëse. Albi Mall ofron një gamë të gjërë të dyqaneve që plotësojnë nevojat dhe preferencat e konsumatorëve. Ky asortimenti i produkteve dhe shërbimeve përfshin rrobat, kozmetikën, elektronikën, librat, ushqimin, mobiljet dhe shumë më tepër. Vizitorët kanë mundësinë të shfletojnë dhe të blenë nga një numër i madh i brendeve të njohura botërore

HAPËSIRË

100,000 m2