NGJARJET / PO NDODH TANI

PO NDODH TANI

16.04.2024 / 22:00

Përjetoni luksin me ÇMIMET MË TË ULËTA

Zbuloni eksluzivitetin tonë pop-up outlet!

Vetëm për një kohë të limituar, dyqani ekskluziv Pop-Up Outlet tani është i hapur në Albi Mall, në katin e tretë! Hyni në një botë të sofistikuar të stilit ndërsa eksploroni koleksionin tonë që përmban brendet e njohura botërore si Emporio Armani, Armani Exchange, Karl Lagerfeld, Superdry, See by Chloe, Shutz dhe më shumë me çmime të pakrahasueshme!


Na vizitoni në katin e tretë dhe përjetoni emocionin e blerjeve luksoze me çmime që nuk do t'i gjeni askund tjetër.

Lokacioni

Kati 3

PO NDODH TANI

14.05.2024 / 22:00

A je gati ta përjetosh natyrën e egër në Albi Mall?

Super aktivitet në Albi Mall!

Super aktivitet në Albi Mall!


Përjeto natyrën e egër përmes një eksperience të veçantë, nga 15 maji në vendin e familjes suaj!          ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

Lokacioni

Albi Mall

PO NDODH TANI

16.04.2024 / 22:00

Përjetoni luksin me ÇMIMET MË TË ULËTA

Zbuloni eksluzivitetin tonë pop-up outlet!

Vetëm për një kohë të limituar, dyqani ekskluziv Pop-Up Outlet tani është i hapur në Albi Mall, në katin e tretë! Hyni në një botë të sofistikuar të stilit ndërsa eksploroni koleksionin tonë që përmban brendet e njohura botërore si Emporio Armani, Armani Exchange, Karl Lagerfeld, Superdry, See by Chloe, Shutz dhe më shumë me çmime të pakrahasueshme!


Na vizitoni në katin e tretë dhe përjetoni emocionin e blerjeve luksoze me çmime që nuk do t'i gjeni askund tjetër.

Lokacioni

Kati 3

PO NDODH TANI

14.05.2024 / 22:00

A je gati ta përjetosh natyrën e egër në Albi Mall?

Super aktivitet në Albi Mall!

Super aktivitet në Albi Mall!


Përjeto natyrën e egër përmes një eksperience të veçantë, nga 15 maji në vendin e familjes suaj!          ‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎‎

Lokacioni

Albi Mall

NGJARJET / E SHKUARA